2020-02-10 07.00 CET

Clas Ohlson lanserer «barnerommet»

Den nye barneromssatsningen er preget av den økte bevisstheten rundt miljø og bærekraft. Produktserien tilbyr smarte løsninger som gir orden på barnerommet. Som del av satsningen lanserer Clas Ohlson også en FSC®-merkede serie med treleker.

Clas Ohlsons nye sortiment inspirerer til lek og hygge for store og små, og gjør det morsommere for hele familien å få orden på barnerommet. Med løsninger som fargekoordinert oppbevaring, pedagogiske etiketter går ryddingen som en lek!

Trelekene

Det er særlig de egendesignede FSC®-merkede trelekene som utmerker seg i det nye sortimentet. Disse er tilpasset pedagogisk lek for barn i alderen 2–6 år. FSC®-merket viser at trevirket kommer fra ansvarsfullt skogbruk.

Clas Ohlson lanserer flere klassiske treleker som skal inspirere til kreativ lek, som parkeringshuset, kassaapparat, dukkehusmøbler, biler, snekkerbelte med verktøy, byggeklosser, stableleker, pinneis og godteri, spill og draleker på hjul. Noen av lekene oppmuntrer barna til å lære nye ting, som bankebrettet. Alle trelekene er FSC®-merket.

Oppbevaring på barnerommet

Smarte oppbevaringsløsninger gjør det enklere å holde det pent og ryddig på barnerommet, og de ulike produktene leveres i farger og fasonger som kan mikses og matches om hverandre. For å gjøre det enklere å sortere, og til og med involvere barna i prosessen, har Clas Ohlson også lansert egne etiketter som kan festes på oppbevaringsproduktene. Disse har egne symboler som gjør det enklere for barna å se hva som skal hvor.

Barneromsinnredning

For å gjøre det enklere å dekorere barnerommet har Clas Ohlson lansert vinyldekor som man enkelt kan klistre opp på veggene, for så like enkelt å ta dem bort ved en senere anledning. Dermed kan man enkelt og smart friske opp rommet, uten å bruke maling eller tapetsering. 

Meny Språk